Ngentot sama kakak iparku

4th March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 24613 Views | No Comments

Ngentot sama kakak iparku Kakak Ipar Aku nih student kolej kat KL. Sebelum nih tak pernah lagi fuck ngan pompuan...pernah ler fuck jugak..tapi ngan bapok...biasanya aku cari bapok kat chow kit.Tapi benda yang nak aku citer nih kisah aku fuck ngan pompuan tulen. Bukan bapok. Citer dia camnih, time tuh kira cuti semester...so aku maleh nak balik umah...sebab boring dok kat... More »

Birasku Ita

24th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 24672 Views | No Comments

Birasku Ita Part 1Hampir dua tahun aku memendam rasa untk memiliki biras aku ni. Kami selalu berjumpa di majlis-majlis keluarga ataubila kami kunjung mengunjungi. Konek aku sentiasa tegang bila menengok dia especially masa dia pakai t-shirt. Aku yakin dia perasan yang aku memang selalu memerhatikan dia. Tapi kami tetap berbual mesra sebagai saudara. Pada... More »