Search results for "amoybogel funsearchkakak ajak romen"


Privacy Policy

Cat: | By: on 19th January 2016 | 0 Views | Comments Off on Privacy Policy

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at http://amoybogel.com/contact-us/. At http://amoybogel.com/ we consider the privacy of our visitors to be extremely important. This privacy policy document describes in detail the types of personal information is collected...

[Read More]

Disclaimer

Cat: | By: on 19th January 2016 | 0 Views | Comments Off on Disclaimer

Disclaimer for AmoyBogel.Com If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at http://amoybogel.com/contact-us/. Disclaimers for http://amoybogel.com/: All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only....

[Read More]

Zarina Bertudung

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th March 2016 | 36710 Views | No Comments

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun...

[Read More]

Zarida Ratu Kolej

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th February 2016 | 17162 Views | No Comments

Hai.. hari ini aku ingin berkongsi pengalaman to all the fellas.. this is my true story... really... bukannye rekaan.. KISAH BENAR.. Kisahnye bermula begini..... Aku mula berkenalan dengan seorang budak perempuan.. not bad looking.. namanya ialah Zarida.. dan nama tu memang nama sebenarnya. Rasanya hanya terbilang saja perempuan yang...

[Read More]

Suhana Isteriku Sporting

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th January 2016 | 101457 Views | No Comments

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru...

[Read More]

Ngesek Awek Sunda Cantik dan Bahenol

Cat: Malay Lucah | By: on 10th January 2019 | 2539 Views | No Comments

Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng Ngesek Awek Sunda Cantik dan Bahenol - Cerita Dewasa Waktu itu usiaku 23 tahun, aku duduk di tingkat akhir suatu perguruan tinggi teknik dikotaBandung. Wajahku...

[Read More]

Zura Gadis Kolej

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th January 2016 | 18354 Views | No Comments

Aku suka juga ganggu gadis kolej ni.terutama yang berumar dalam 16 tahun hingga 24 tahun saja.bila aku tengok awek-awek tu jalan batang zakar aku sudah menegang, maklum sajalah aku suka pada pucuk muda.bahkan kekadang isteri aku menyerah sebulan hanya beberapa kali saja.tengah dok masak dalam kolej yang gadis ni belajar,aku terpandang...

[Read More]

Siti

Cat: Cerita Lucah | By: on 1st March 2016 | 30544 Views | No Comments

First time saya bermula masa saya berumur 16 thn. Saya masih ingat suatu ketika, kawan lelaki chatting saya ajak saya ke rumahnya sempena dengan 'Reunion party'.Jadi, saya mula bersedia untuk kesana pada pukul 9.00 malam.Saya seorang shj yang pergi kesana dan kawan2 saya tidak berturut serta.Saya pergi kesana dgn jemputan seorang lelaki yang saya...

[Read More]

Murni dan Manjit singh

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th March 2016 | 47790 Views | No Comments

Aku, Rohaya dan Linda berjalan menuju ke kantin pada petang itu. Kerja-kerja di pejabat tidaklah banyak jadi kami berpeluang untuk minum petang di kantin. Seperti biasa sambil minum kami berbual kosong. Gosip, cerita artis dan hal-hal semasa menjadi topik bualan kami.“Kau orang ingat si Memey tu akan berlakon lagi ke lepas kena tangkap khalwat...

[Read More]

Birasku Ita

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th January 2016 | 23679 Views | No Comments

Part 1Hampir dua tahun aku memendam rasa untk memiliki biras aku ni. Kami selalu berjumpa di majlis-majlis keluarga ataubila kami kunjung mengunjungi. Konek aku sentiasa tegang bila menengok dia especially masa dia pakai t-shirt. Aku yakin dia perasan yang aku memang selalu memerhatikan dia. Tapi kami tetap berbual mesra sebagai saudara. Pada...

[Read More]